Πλεονεκτήματα Gel Ice

gel ice

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Εξασφαλίζει επαφή σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του ψαριού.
  • Ψύχει ταχύτερα το ψάρι σε σύγκριση με όλες τις άλλες μορφές πάγου.
  • Είναι 100% οικολογικός. Παράγεται, αποθηκεύεται και διακινείται με τρόπο συμβατό για εφαρμογές τροφίμων.
  • Λόγω της γεωμετρίας των πολύ μικρών κρυστάλλων πάγου δεν τραυματίζει τα ψάρια, ακόμη και αυτά που έχουν πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.
  • Συντηρεί το ψάρι με ασφαλή τρόπο καθυστερώντας αισθητά την ανάπτυξη βακτηριδίων.
  • Διατηρεί το δέρμα του ψαριού στην αρχική του κατάσταση.
  • Είναι ιδανικό για το παγοσόκ, καθόσον παράγεται από θαλασσινό νερό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • Βελτίωση της ποιότητας των συντηρουμένων αλιευμάτων.
  • Επιμήκυνση του χρόνου συντήρησης.
  • Ελαχιστοποίηση των ακατάλληλων – κακοσυντηρημένων αλιευμάτων, άρα ελαχιστοποίηση των απωλειών.
  • Καλύτερη τιμή πώλησης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Σε μια εποχή όπου :

  • Η ποιότητα τροφίμων είναι το πρώτο ζητούμενο
  • Τα αποθέματα των αλιευμάτων μειώνονται διεθνώς
  • Το κόστος παίζει σημαντικότατο ρόλο

Ο υγρός πάγος αποτελεί τη βέλτιστη λύση για την συντήρηση των νωπών αλιευμάτων.