Προφίλ Επιχείρησης

THE ICE MACHINE YOU NEED
Εμπειρία μεγαλύτερη των 25 ετών
Με έδρα στην Αθήνα η IceMakers είναι σήμερα η σημαντικότερη επιχείρηση στην συναρμολόγηση, πώληση και συντήρηση μηχανών παραγωγής  πάγου στην νοτιοανατολική Ευρώπη.
profile
Η
επιχείρηση ιδρύθηκε το 1993 από τον Ιωάννη Δρόσο, μηχανολόγο μηχανικό του Ε.Μ.Π., ο οποίος είχε ήδη προηγούμενη 8ετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής μηχανημάτων κλιματισμού και ψύξης.
Σήμερα η επιχείρηση είναι στελεχωμένη με έμπειρα στελέχη στο εμπορικό και τεχνικό τμήμα.

Ένα από τα «κλειδιά» της γρήγορης ανάπτυξης και επιτυχίας μας είναι η ικανότητά μας να δουλεύουμε μαζί με τους πελάτες μας για την επιλογή της πλέον κατάλληλης λύσης. Οι πελάτες μας χρειάζονται εξειδικευμένες λύσεις,  προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους και ιδιαίτερες απαιτήσεις τους, και όχι απλά μια έτοιμη λύση που κυκλοφορεί στην αγορά.

Σημείο Υπεροχής

Ακούμε με προσοχή τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε εφαρμογής, μελετούμε και στη συνέχεια προτείνουμε τον πλέον κατάλληλο εξοπλισμό ή σύστημα..

Οι εκατοντάδες των πελατών μας βρίσκονται κυρίως στους παρακάτω κλάδους:

Εγκαταστάσεις

Η IceMakers λειτουργεί σήμερα σε ένα νέο ιδιόκτητο κτίριο με καλυμμένη επιφάνεια 1.000 τ.μ., που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια Αττικής, 13 χλμ βόρειοδυτικά του κέντρου των Αθηνών και 20χλμ βόρεια του λιμανιού του Πειραιά.

class=